torsdag 3. mars 2011

Om å glede

Ofte synst eg det er like kjekt å kunne gi som å få. Om eg veit at eg vil glede nokon uten eigentleg å legge for mykje i det gjer eg gjerne det. Dette er ein slik.

Det kvite stoffet med broderi har eg hatt liggande ei stund uten heilt å vite kva eg skulle bruke det til. (Broderte feil boktav i eit anna prosjekt...) 
M har ikkje hatt dei beste dagane siste tida så då tenkte eg på dette som ei lita oppmuntring, då eg i tillegg oppdaga at ho hadde gebursdag angra eg berre på at eg ikkje sende det dagen før.
Tildastoffet har eg spart på leeenge, synst det er fint. 
Veit at dette er akkurat hennar fargar så eg håper det fell i smak.

8 kommentarer:

 1. hei.
  så nydelig den er,
  flinke du.
  klem fra
  sylvia

  SvarSlett
 2. Ja, men så ble det veldig nydelig også da :O)
  --Veldig fiiint ---God helg ---

  SvarSlett
 3. Ein fin tanke Tonje - den største gleda du kan ha, det er å gjera andre glad....var nok sikkert mange mange fleire som burde lever etter den regelen:-))

  Veldig fin var den
  jannetove

  SvarSlett
 4. Du er så flink med alt du lagar, Tonje! Denne kjem sikkert til å glede!

  Og du, eg lurer VELDIG på kva slags skrifttype du har på bloggen din no? Har du "vanleg" blogspot eller ein oppdatert versjon?

  SvarSlett
 5. Nyydelig!Og i tillegg er det MIN bokstav;o) God helg

  SvarSlett
 6. For en nydelig presang! Så flink du er!! Jeg har en del gamle brodete sengetøy etter min farmor med monogram på, de er så flotte og jeg har tatt dem i bruk til kjøkkengardiner osv. Slike ting er jo altfor flott til å ha liggende bortgjemt i et skap.
  Ei fin helg ønskes:D

  SvarSlett
 7. Hei søteste Tonje ♥
  Tuuuuuusen takk for den flotte gaven!!! – overraskende og sååååå koselig ♥ Jeg fikk den i posten i går, og lurte fælt på hva dette kunne være :)) Tusen takk for at du tenker på meg og en oppmuntring er alltid kjekt å få ♥ så snill du er, Tonje… Stoffet og fargene var helt MEG, superskjønn…. STOR klem til deg fra meg :)

  SvarSlett
 8. Den ble kjempefin! Og jeg synes det er både koselig og gøy å gi bort en gave :)
  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett