mandag 3. oktober 2011

Tiramisu muffins

Ja ja, så rakk eg ikkje å poste eit innlegg i september, det betyr likavel ikkje at september har våre innhaldslaus snarare tvert imot. Baking og ei lita veke i Paris har stått på plakaten. Bilete frå Paris kjem :)
 Eg har endelig kara meg til å prøve å lage Tiramisu muffins.
(jepp, eg er motstandar av "cupcakes"...he he )

Frå før lagar eg kjempegod Tiramisu og med vaniljemuffinsoppskrifta frå Hummingbird bakery kunne det berre ikkje bli feil, og det vart ikkje heller...
Sjøl om eg trudde eg hadde dynka godt kunne det godt våre dynka ein god del til. 
Eg brukte ein stor rund tip og sprøyta på godt med Tiramisukrem og dryssa kakao på toppen.
Enjoy! 

5 kommentarer:

 1. Jeg kommer på kaffibesøk!!!
  Nam, nam... ditta så veldig
  digg ut ღ Gleder meg til å
  se bilder fra Paris også :)
  Håper alt er bare bra der
  nede hos deg ღ Hils så masse
  og ha en fortsatt fin uke :)
  Stor klem fra oss her i
  Brønnøysund :)

  SvarSlett
 2. Hmmm, flott at du testar litt!! Er jo ikkje so lenge til klubb ;) Men ej he nå ein stoooor forkjærlighet til den skikkelige tiramisuen di, ej da :)

  du fe sei fra om det er noko som skal prøvesmakast med det første, så svinga ej mej over eidet med den berømte minnepennen ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig og inspirerende blogg du har! Legger meg til som følger - vil se mer. ;)
  Ha en kreativ og herlig høst! :)
  (Får man spørre etter oppskrift på disse søtsakene?) ;)

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Tusen takk for koselig kommentar hos meg, så kjekt at jeg kunne være til inspirasjon :)) Den puten lagde jeg jo for et par år siden ja, og så har den vært lagt bort en stund, helt til den nå passet så fint inn på Peders rom :) Så koselig blogg du har, de så unektelig gode ut de muffinsene der, og ser at du har vært på kurs med Manuela...! Heldiggrisen ;) Spørs om jeg må prøve denne oppskriften! God helg til deg! Synnøve

  SvarSlett
 5. Åh, disse fikk jeg veldig lyst til å prøve!!! Jeg elsker tiramisu og jeg er ingen motstander av cupcakes =) Har ikke boken fra Hummingbird, så jeg får lete på Manuelas bakeblogg og se om jeg finner vaniljemuffins der. Smart å dynke dem og ha Tiramisukremen oppå! Takk for det supre tipset.

  SvarSlett