søndag 4. oktober 2009

Loppemarknad

I helga var det loppemarknad på Bedehuset på Sæbø. Vi var der begge dagane. Om ikkje for handle så mykje (yeah right...) så for å vere sosial og gå på kafè i Bedehuskjellaren. Masse kjentfolk!

Ane Marie, 5år, fikk òg handla litt. Dette kjøpte ho for 10 kr.

Då vi kom heim å skulle plassere tinga ho hadde kjøpt på nattbordet henna snakka eg om at lampefoten til lampa på nattbordet var for gul og at eg ville spraye den kvit.
Då vart ho tankefull..." Kan vi ikkje spraye desse også?" spør ho å peikar på messinglysestakane ho kjøpte. "Kvite?" svara eg undrande. "Ja...eller rosa?" Eg ler litt for meg sjøl og lurer på om ho verkeleg vil dette. Jauda, ho er heilt sikker. Eg går å finn fram dei to ulike rosafargane eg har i spray og ho vel. Eg spør ein gong til for å vere heilt sikker "vi kan ikkje få dei tilbake i gullfarge etterpå". Neida, alt i orden, ho vil ha det slik.
Resultatet ser du her, og jenta er strålande nøgd!

Tykjer dei vart fine eg, passa til duken ;o)
(Eg har desverre ikkje små lys akkurat no)

Det vart (vist) litt andling på meg òg, her er noko av det eg kjøpte.

Ei melkeflalske og (igjenn) ei lita skål.
(Lysestaken kjøpte eg ikkje i dag)
Denne har tre føter og det har eg ikkje frå før så då måtte eg berre ha den. ;o)

Ei lita hylle, den er no iferd med å bli kvit.
Og eit søtt lite serveringsfat med haustmotiv

Betalt litt under 100 kr for alt.
 
Kjøpte litt til, men det vart ikkje med på bilde. Ein av tinga skal eg vise seinare når eg har fått orientert meg litt ;o)

Då er vi straks klar for ei ny arbeidsveke. Då det er haustferie blir mi veke særs kort. På onsdag reiser eg og dei to minste gutane til Bergen for å besøke systra mi og mannen henna. Vi gladar oss stort til å sjå det nye huset deira og selvfølgelig å sjå dei også.

Tips til butikkar som er vel verdt eit besøk takast imot med stor takk!
Stoff og Stil, Gullgruven og muligens Ikea er allereide ført opp på lista.

Ynskjer alle ei flott veke!

9 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har!! Nå fikk jeg så lyst til å dra en tur på loppis jeg også!:))

  SvarSlett
 2. Fant bloggen din via OdaAnna, og det var så godt å se at andre også har "skål-fetisj" (mannen min sine ord). Jeg har mange små skåler, kjøpt overalt!! :-)Jeg har heller ingen med 3 ben - kjenner tomheten allerede ;-)

  Flott blogg du har!!
  Ha en fin uke:-)
  Therese

  SvarSlett
 3. Nydelege loppefunn! Lysestakane blei kjempefine med ny farge:)
  Ha ei herleg veke!
  Klem frå meg:)

  SvarSlett
 4. Hei:) Så herlig lita jente som vet hva hun vil:) Oppskriften på tøflene finner du her: http://www.maudsgarn.no/gratis.php Litt ned på siden, der det står musetøfler. Jeg bruker den grunnoppskiften der:)

  SvarSlett
 5. Hei, så koslig at du vil besøke butikken vår! :o) Me har fått inn mykje nytt i det siste - no sist i dag fra Lisbeth Dahl...
  Mvh, Astri
  P.S! Så kule lysestakene ble!!!

  SvarSlett
 6. Eg anar ei lita interiør-spire i slekta! Skal tidleg krøkast osb... Eg tykkjer sjølvsagt lysestakane til AM blei kanontøffe! :o)

  Gler oss til de kjem, sjåast i morgon!

  SvarSlett
 7. Herlige loppefunn !! Ha ei riktig god helg

  SvarSlett
 8. Så stilig! Knall rosa er og blir jentefarge, uansett årstall :)

  Takk for forståelsen ang. trappa ;-) Godt vi er flere treige. Det er vel med trapper som med andre ting i livet...må man vente lenge, blir det ekstra verdsatt.

  SvarSlett
 9. Skjønner at datteren din har en liten interiørblogger i seg hihi!!! Moro når ungene har så klare formeninger om hva de liker..
  Du har da funnet en masse morsomt på loppemarked du også!! Jeg bor jo ikke så lang fra Oslo og der er det flere markeder å velge blant men jeg synes du har funnet mye fint jeg! Ha en fin mandag videre :))

  SvarSlett