tirsdag 12. april 2011

Det etterlengta påbygget er no det næraste det har våre. Snikkaren har våre her på synfaring og Pretre er kontakta for produksjon av takstolar. Vi kjøpte huset på ByggMix før Bonden begynte å jobbe der og når dei, for ikkje så lenge sida, reiv kontora til byggavdelinga kom han over permen vedrørande vårt hus, komplett! Orginale teikningar av heile huset, takkonstuksjon, ALT... Dermed vart det litt enklare å forklare kva vi ynskjer å endre på huset og korleis påbygget skal forankrast i eksisterande bygg. Litt flaks skal ein ha :)

Og no har eg altså bestilt ny ytterdør. Eg har alltid hatt lyst på ei stor dobbeldør, men det var ikkje plass i gangen då vi bygde, men no får eg plass, masse plass! Trass i at Bonden har kontakter både her og der ente vi (eg) opp med å bestille frå Abora. Dei har mange fine dører dei...sukk
Vi skal ha denne
i svart og med klart glas. Det har våre ganske mykje om og men for Bonden ville ha kvit og eg ville ha svart. Han meinar det ikkje kjem til å bli noko fint, men eg er overtydd om at det vert kanonfint! Håper berre eg har rett... Kva meinar du, er eg gal som bestiller svart dør til eit elfenbeinsfarga hus med vinraude lister?

6 kommentarer:

 1. Kjempestilig dør du har valgt!! Vanskelig å si, men hvis du mener det blir finest med svart dør, så tror jeg helt sikkert du har rett i det. Følg magefølelsen din du:)
  Jeg måtte le litt for meg selv, du fikk viljen din. Jeg pleier også å "vinne" når vi diskuterer hvordan ting skal være her hjemme:))

  SvarSlett
 2. Tror ikke du er gal, og jeg tror huset vil få mye mer "personlighet" med svart dør enn med hvit... som hadde gått litt i ett med resten. Så stå på! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. God kveld!

  Vi holder på å total renovere et hus vi har kjøpt, huset har vi malt hvitt og vi skal ha grå ytterdør, veldig lik den du viser, du kan se den på bloggen min.
  Jeg tror huset får litt mer sjel og det blir mer spennende med ytterdør i en kontrastfarge.
  Det er veldig vanskelig å ta slike valg, man vil jo at det skal bli fint, og at man blir fornøyd og trives med det. Bare det å velge lister synes jeg var kjempe vanskelig, det er så vanskelig å se for seg hvordan det blir!

  Fin blogg :)

  SvarSlett
 4. Svart er skummelt... Dører er dyrt..Det va en skikkelig sterk farge du hadde valgt. Men man skal ikkje kimse med sånt, husbonden har fått viljen sin med høyglansede svarte flater i huset og det e tøft;-) DU SER sjøl og har sikkert rett! Klem

  SvarSlett
 5. Sidan du spør om meiningar....: Ja.....du e gal!!!!!! Svart dør hadde eg ALDRI valt, uansett farge på resten av huset!!! Aldri! Men d e no mi meining, kanskje synst du det blir fint! Håpar det...og håpar mannen din også synst det...for husfredens skuld ;-)

  SvarSlett
 6. Hei du kjekke Tonje. Det blir RÅFINT med svart dør i glans og greier. Og statsminister boligen I London har alltid hatt svart dør. Jeg har lyst på knallblå til okergult hus hi hi, men det ble hvit. Og det er jo samme døren bare at vår er enkel. Ja hadde jeg hatt plass ville jeg også valgt dobbel. Er huset deres hvitt?
  Stå på du det blir kjempekult og ikke slik som alle andre har. Gleder meg til å se.
  Kos kveld
  Randi

  SvarSlett