søndag 12. juli 2009

Vi har teke oss ein liten tur over fjorden...

Medan vi sto å venta på denne Kven andre står to rekker lenger borte å ventar på same båt...?

Tove med famile g eit venepar. Dei skal feriere berre nokre få mil frå oss. Som vi seier; sunnmøringar og tomflasker...finn ein overalt ;o) Den store attraksjonen for denne somaren er LEGOLAND. Utanfor hotellet står denne dragen og brøler oss velkomen.

Denne står inne i resepsjonen, men den lagar ikkje lyd.

Vi fekk Delfinromet i denne gata

På putene til Gutane låg desse gåvene. KJEKT!

Hotell Legoland kan anbefalast på det sterkaste! I tillegg til at hotellet ligg i Legoland er det masse å finne på på hotellet òg. Vi skulle hatt ein ekstra ettermiddag berre til å leike på hotellet og gå rundt å sjå på alle figurane som står i gangane.

Ein gresk gud i Atlantis. eller er det Pappaen vår...he he

Mamma og Sølve

Sølve og Pappa høgt opp i lufta

Båttur

Vi grev etter gull

Traffikert...

Første dagen kom det eit par kraftige regnskurar. Det gjorde derimot ingenting for temeraturen var heilt ok og fleire slike sto rundtonkring

Til tørk...

Vèret gjorde nok sitt til at det ikkje var så mykje folk i parken. SUPERT for oss for det var nemmelig veldig lite kø!

Då fortsett vi ferieringa på MyCamp på Trelde Næs i Fredericia.

Gutane vil gjerne helse heim til Besta som ikkje var heime då vi reiste fordi ho måtte til Trondheim å få fikse litt på hjartet sitt. God betring til deg Besta! Store klemmar frå Gutane dine!

Det går veldig seint å blogge frå SIM-kort, men det funkar..tildels. HTLM-koda lenger oppe får eg ikkje vekk. Vel vel, det får stå si prøve. Dokke kan lese resten. Eg får ihvertfall posta innlegga og det er det viktigaste! :o) Ynskjer alle ein super og solfylt dag! Helsing Tonje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar