torsdag 30. juli 2009

Smykkeskrin

"Du skal ikkje sova bort sumarnatta..." Vel vel, noko søvn kunne eg då ha tenkt meg... Det har vorte longt mellom dei interiør-liknande innlegga mine i somar. Som ei lita oppdatering kan eg vise smykkeskrinet mitt som eg har pussa litt opp. Dette skrinet fekk eg av ei god veninne, det er bestefaren hennar som har laga det. Det har ein innsats med mange små rom og eit stort rom under.
Den trekvite perioda er vi etterkvart kome longt forbi, så eg ville gjere noko med dette skrinet som eg er så glad i slik at det passa betre inn... Med kvit spray, ein heimelaga sjablon og litt svart spray ser det no slik ut.
Monteringslimet festa ikkje heilt rundt S`en, men det gjer ingenting. Ser berre meir heimelaga ut. Eg er ihvertfall særs nøgd med resultatet :o)

6 kommentarer:

 1. Takk for fine kommentarer fra deg. Så koselig. FLott her hos deg. Jeg falt for smykkeskrinet. Det ble virkelig fint. Koselig gamme dere fant på turen dere gikk.

  SvarSlett
 2. Smykkeskrinet ble flott det.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Så fint skrinet ble. Må prøve meg på spraymaling snart jeg og, så langt bruker jeg bare den gode gamle kosten :) Leste også innlegget ditt under, med den hytten … og vettu, det var faktisk ganske scary! For jeg drømte i går natt at jeg hadde kjøpt meg et hus som var ganske likt hytten. Og ikke har jeg sett innlegget ditt før det heller … :)
  Anna

  SvarSlett
 4. Det var et fint smykkeskrin, mye finere nå enn da det var trehvitt. Ha en fin uke. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 5. Enig....dette skrinet ble veldig fint. Hmm, rart kor litt maling gjer med ting!
  Ønsker deg god helg, ja for det er jo snart.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Så koselig smykkeskrin,hvitmaling gjør underverker;)

  SvarSlett