onsdag 5. august 2009

Dagen i dag

Då ingen av prosjekta mine er i havn enno og det ser ut til å drage litt ut i tid bloggar eg litt om dagen i dag...
I dag har eg bestilt meg to bøker eg har ønska meg lenge :o) Så då er det berre å vente på Postdama vår... Det er kjempevarmt, 24,3 grader, ute og eg har FRI! To maskiner med kle er allereide komt på snora og brødbakemaskina går for andre gong... Dei to minste Gutane har oppdaga at dei faktisk greier å klippe plenen. (Høne)Mora var då noko skeptisk... Syns kanskje 6 og 8 er litt ungt for å handsame ein plenklippar, men Besten sette dei i gong og resultatet vart upåklagelig...med litt veiledning sjølvsagt. Dermed er det slutt på plenklipping for meg :o) I dag klipper dei plen på deling medan eg plukka litt Bringebær. Lurer på om vi må kjøyre oss ein tur bortover for å kjøpe meir Bringebær. Trur eg har fått sylting på hjerna...ha ha ;o)
Nye utemøblar kan eg ha lyst på...kanskje på salg...får sjå... Mulig at det blir ein tur på badestranda òg i løpet av dagen, måle resten av husvegen i ettermiddag må eg vel gjere og forhåpentlig vis grillar vi til middag. I kveld må eg vel jamne silo for her er Hoslåtten i full gong.
Det var litt om dagen min/vår i dag. Korleis er din dag?

3 kommentarer:

 1. Min dag har bestått av en tur på Kid , vasking av vinduer , hengt opp nyinnkjøpte gardiner .
  og nå blogger jeg. For her er det inne vær.
  Klem

  SvarSlett
 2. tur på skolen og lånt altfor tjukke bøker på biblioteket;) så har jeg vært på ting og åhlens og hentet puffen som hører til sofaen våres:) no er det bare klær og interiør igjen å flytte, så er vi i hus i ny leilighet:)

  og så no har visst noah bæsjet igjen... så no er det bleieskiftetid;)

  SvarSlett
 3. Hei Tonje.Så fint å få hjelp av flinke barn. Jeg har boka til Anna Ørnberg,du kan glede deg til den kommer i posten.Den andre boken skal jeg kjøpe etterhvert.

  SvarSlett