torsdag 17. september 2009

Italiensk herligheit

Tiramisu!
Eg har brukt kvelden på kjøkkenet på Gjestehuset og laga 49 deilige glas med dessert til gjestane i morgon kveld.

Så er du ein av dei heldige som er invitert av Sparebank1 til å delta på arrangementet i morgon kveld kan du berre gle deg.
Eg smakte så vidt på kremen og om eg skal seie det sjøl var den...nydelig...!
Bjarne og Margrethe reiser til Italia ca to gongar pr år og har fleire gongar smakt den italienske varianten og kvar gong har dei komt til at min faktisk er den beste! (Litt sjølskryt...er vel lov...?)

Håpar å kome sterkare tilbake med litt interiør/oppussings-blogging snart. Skal sjå om eg får tid til å reise ut av bygda ein av dagane så eg kanskje får tak i ein passande knott til loppisskapet mitt. Det stoppa litt opp med målinga med meg, men stoffet til krakken er kome så eg skal prøve å få ta eit strøk i kveld.

4 kommentarer:

 1. Mm Mm Mm Mm !!! Ej elska tiramisen din! Altfor lenge sida ej he smakt den, ja. Og ej e ikkje innvitert i morgon... Hi hi.

  Og plutselig tar ej dej på knappe-ordet, var for "bizzi" i dag :) Klem

  SvarSlett
 2. Kan ej få be om ei oppskrift???? Smil frå Fiolen!

  SvarSlett
 3. Hei du :))Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Så fint at jeg har kommet meg på blogspot slik at jeg har kommet høyere på lista di hihi!! Så koselig blogg du har selv forresten! Noen av dere er så flinke med layouten. Jeg er helt fersk på blogspot og har visst mye å lære framover men det gjør ingenting når det er så gøy! ha en fin fredag!
  Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Så flink du er! Det såg nydeleg ut:)
  Ynskjer deg ei flott helg:)

  SvarSlett