tirsdag 1. september 2009

Dårlig med TV i dag også...

Eg nyttar dermed høvet til å vise kva eg kjøpte på Emmas Verden i dag. Dette har blitt min favoritt butikk. Det er mykje fint i den butikken, men med fulle skap og skuffer er det  desverre begrensa kva eg kan drage i hus.
*
Paisley og Cloè koppehanddukar, to klyper til å henge dei i. Forøvrig ikkje nødvendig då der er gode hemper på dei, men dei var så søte... og to hjerte korthaldarar (?) i sink som eg ikkje skal bruke til korthaldar...

Nyheitene frå Tilda hadde ho òg fått inn. Eg kjøpte berre eit stoff, foreløbig... og rose klippeark. Trur ikkje dei er nye, men veldig søte -og eg har ein plan ;o)
 Ho ventar inn mykje meir varer i løpet av månaden så det blir ikkje så lenge til neste tur. Anne, innehavaren, var desverre ikkje i form så det var mor hennar som passa butikken i dag. Ei særs hyggelig dame :o)
God betring til deg Anne!
*
Så må eg ta med eit stort varsku til alle kvitmalarar der ute som har, i likheit med meg, ei forkjærlegheit til skikkelig måling, nemmelig oljemåling. Den er på veg ut av sortimentet, ihvertfall til Jotun. Skvatt skikkelig då Bonden kom å lurte på kor mykje måling han skulle ta med heim for no hadde dei fått beskjed om at dei ikkje fikk meir.... Så her er det berre å hamstre jenter!
*

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har kjøpt hos Anne. :) Jeg bruker å handle hos henne over nett. Nå venter jeg på boka Romantiska hem och inspiration i vitt. :)

  SvarSlett
 2. Hei Tonje
  Telleren virker ja :)
  ...og jeg er innom siden din hver dag - du er kreativ og flink.

  Vet ikke når vi kommer nedover igjen, blir sikkert ikke før neste sommer. Det var så kjempekoselig da vi treftes sist, og ja vi savner dere alle – det blir litt for langt unna :(
  Tror ikke vi kommer før neste sommer, for det er ingen av oss som liker å kjøre så langt på vinterføre. Hadde vært kos å se dere igjen ja.
  Rune går nå ut i ferie på fredagen som kommer, og tirsdag om en uke så er vi faktisk i Budapest. Her skal vi være i 2 uker, så det gleder vi oss til. Rune gleder seg i alle fall til å få noen uker ferie, han begynner å bli sliten og lei – og det er jo ikke så rart da. Han har no sett på at folk har dratt på ferie og kommet tilbake igjen, så jeg skjønner han veldig godt.

  Vi savner dere, og det er alltid koselig å være hos dere.
  Hils mann og barn en masse – og si at vi tenker på dem.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Heisan
  snubla inn i bloggen din - og her var det koselig - legger deg til blogg lista vis du synes det er greit ;)
  Hilsen fra monika '
  bondekjærring med ku på bås, lika handarbeid og elska green gate på Emmas verden og Live in
  fra indre strøk nær eit verdensområde :-)

  SvarSlett