torsdag 7. januar 2010

Full fyr

Med  21 (!) minus på det meste fyrer vi for harde livet. Varmepumpa har kobla ut for lengst og i dag tidlig var det knappe 13 grader på stova/kjøkkenet.  Brrr! Ungane satt med pledd og åt frokost.

Eg har rigga meg til i godstolen med hekleriet framfør omnen. Godt og varmt!


I koppen; Bestemors Frukthave, kjempe god te kjøpt på Velkommen i Eikelandsosen. Ein kopp til meg og ein til Bonden.

Prøvde den nye strikkebutikken i Ørsta i går. Dei har dei tøffe- og særs gode heklekrokane frå Du Store Alpakka, kan virkelig anbefale dei! Eg kjøpte meg ein ny i 4,5 og 5 og den er allereide teke i bruk. Tråd kjøpte eg òg, nydelig farge ikkje sant? Kanskje det kan bli ditt? Sjanser er ihvertfall større om du melder deg på GiveAway`en min...

 Til alle dokke som allereide har meldt dokke på; tusen takk! Fleire har lagt seg til som fyljarar også, veldig kjekt :o)  Sjøl om eg ikkje alltid legg at ei helsing besøkjer eg alle som legg at kommentarar på bloggen min.

Hald dykk varme!10 kommentarer:

 1. Ah så koselig innlegg.Fin peis og flotte kopper..Så deilig te..var ak inne på nettbutikken der og kikket....kanskje tar med den teen hvis jeg skal bestille noe der;)
  Ønsker deg en fin fredag og helg:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så triveleg ein blogg,
  her kjem eg snart innom att.
  Har lagt deg til lista mi,håper det er greitt.

  SvarSlett
 3. Det er vel ikke alltid dere har det så kaldt som nå? Her hos meg i Telemark har det også vært rundt minus 22/23 grader, men nede i dalen har det vært minus 30... Upraktisk at varmepumpa kobler seg ut når det er så kaldt. Hørte i dag at en med varmepumpe var bortreist, og når han kom tilbake hadde vannet frosset. Kjedelig... Uansett, godt det finnes pledd :) Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 4. Høres bra kaldt ut inne hos dere ja!Du,den teen så utrolig god ut!Herlig farge!Ha en super helg,kos deg under tykke pledd!Gleder meg alltid til å komme innom bloggen din!
  klem,Janne

  SvarSlett
 5. Heihei! ;)
  Kvar er denne butikken i Ørsta som ALLE pratar om?

  SvarSlett
 6. Hei hei!Tusen takk for supre tips:)
  Mange klemmer og god helg til deg:)

  SvarSlett
 7. Hei Tonje
  Så fint bilde var av guttene på ski, nydelig! Veldig kjekt å se dem når vi bor så langt borte. Rune er også stadig innom siden din for å se om det er noe nytt hjemme ♥ Flotte bilder av blomster, peis og supersøte kaffi kopper. Hørte at det har vært kaldt hos dere :o)) her har det på det meste vært ”bare” -10…. Men nå er det blitt mildvær og regn og superglatt!!! Gratulerer med 10 000 besøkende, jeg la igjen en kommentar og la ut en link på siden min. Håper dere alle har det bare bra, og hils alle fra oss begge ♥ ♥ ♥ klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Kaldt ja , jeg bor på østlandet og du kan trygt si at vi fyrer ... Her har temperaturen liggi på -25--35 i flere uker... Så vedlageret vårt minsker fort . Det må da blir mildere snart. Koselig ovn og fine kopper ;) Ha ei fin uke !

  SvarSlett
 9. Hei Tonje! Hos oss var det minus 29 i morges men værdamen lovet at det skulle bli mildere de neste døgnene så da får vi krysse fingrene og håpe det stemmer :)
  Ikke noe koselig når det blir så huskaldt at man må bruke all energi på å holde varmen..Vi sprengfyrer med ved for å holde temperaturene oppe hjemme og er lei av å løpe ut og inn med vedkorga..Men ha en fin kommende uke :)

  SvarSlett
 10. I admire what you have done here and will look forward for future updates.

  Thanks
  Website SEO

  SvarSlett