fredag 15. januar 2010

Søt lakris

...heiter denne flotte kjolen frå CatY. Den er min!

Nice!
Den er ikkje bestillingsvare, men laga til utstillinga ho hadde på Mekko. Det er nok likavel ikkje heilt tilfeldig at denne kjolen vart laga i akkurat min str, for ho hadde meg i tankane. Ho kjenner meg særs godt denne dama for ho tenkte heilt rett :o)

Litt detaljar frå kjolen

 
Hjerte på brystet og lomma er teke uten blits, det store hjertet med blits. Ingen av fargane er heilt rette, men eg tykte det ga eit rettare inntrykk om eg viste begge. Detaljane er møbelstoff levert av ein lokal stoff-fe... ;o)

Fekk ein pakke frå S&S også denne veka, det er alltid like kjekt!
Julesoff på salg... kan ein ikkje gå ifrå,


Andre stoff på salg -kan ein heller ikkje gå ifrå


Og meir tråd i ymse fargar


Då eg brukar desse på Janomen min òg har eg kjøpt så eg får ein litt breiare fargeskala til broderia mine.
Eg hadde bestemt meg for at eg berre skulle kjøpe stoff på salg. Sjøl om eg kjøpte tråd og div anna tilbehør sleit eg for å kome opp i 1000 kr inkl frakt! Hi hi....

GiveAway
Når det gjeld denne min veit eg ikkje om eg greier å vente heilt til 4 .februar med trekninga. Eg hadde tenkt eg skulle ha god tid på å lage til noko, men gåva er allereide ferdig! Så fyl med!


Gåva er eit hekla sjal a la dette. Eg har brukt garn frå Autermann, eit nydelig garn i alpakka og silke, hekla på nål nr 5. Tråden hadde faktisk tålt ei enda større nål...det kan vere greit å vite til neste gong, om det blir... Fargen har eg vist tidligare i innlegget Full fyr.

For oss er det jente-helg denne helga og gutane gledar seg masse. Det er så lenge idan dei var med oss no, før jul, så gutane saknar dei og har store planar for helga.

Ynskjer alle ei super helg!


8 kommentarer:

 1. Kjempefin kjole ;). Masse fint stoff også , har selv også mottatt veldig mye fint fra stoff og stil idag . Kjempefornøyd :). Snill venninne du har ,i innslaget under . Fine lysestaker du har og , har de selv...3 størrelser og 2 av hver... bruker de HELE tiden !!! God helg.

  SvarSlett
 2. Oj for en fiiiin kjole...skal tru om Cathrine har kjoler i min størrelse også...spørst om eg må ha meg ein tur...

  SvarSlett
 3. Stilig kjole og masse flott stoff... Skulle ha bestilt noe jeg også, men har rett og slett ikke hatt det i tankene etter jul ;o) Dere får ha en riktig fin helg og hils både jentene og gutane fra oss, klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Ah lekker kjole, stoffer og sjal...
  Ønsker deg en herlig søndagskveld:)Klemmer

  SvarSlett
 5. Sjalet som loddes ut er bare helt nydelig!! Jeg håper jeg vinner:-P Det rare er at jeg kikket på det selv på drops her om dagen og lurte på om jeg skulle hekle det. Vi har lik smak med andre ord;-)

  Takk for så koselige kommentarer hos meg, og jammen fikk jeg svar på spm om give-away også, nå er jeg ikke like blank:-) Tror jammen det vanker en herfra om ikke så lenger..

  Koselig du likte puta! Mye stoff fra S&S på den gitt. Kortet gikk varmt der etter jul, og jeg slet ikke med å komme over tusen for å si det slik:-P

  Oppskrift på pulsvantene har jeg ikke akkurat nå, men er stort sett bare å legge opp så mange lufmasker du vil, mål på hånden. Så er det bare fastmasker helt til tøystykke er stort nok. Jeg brukte Kitten og nål 8 for å få litt luftig, men vil du ha tettere så gå ned på nål. "klumpene"/ Picoter ytterst har jeg heklet på etter de var montert. Må komme tilbake til den, hvis du ikke vet hvordan de lages da? Oppskriften står i hekling gammel teknikk, ny design:-)

  Fortsatt fin kveld, for min del er det Greys og lommetørkle som gjelder;-)

  SvarSlett
 6. Nydelig kjole forresten!! Har kjøpt stoff til en ullkjole selv som jeg straks skal begynne på. To jenter med fine kjoler! :-)er din i fleece?

  SvarSlett
 7. Kjempeskjønn kjole!

  Og masse herlige stoff...
  Så kjekt å ha liggende slike bunker med godsaker til en får lyst å sy noe fint:)) Klem

  SvarSlett
 8. Hei hei :)

  For en utrolig fin kjole:)
  Og så mye stoff og sytråer :) He he, skal si det er mange som syr her inTenker på å prøve meg snart jeg også :) He he...

  Jeg har noe til deg inne hos meg:)

  Ha en fin kveld.
  Klem Tina

  SvarSlett